Welkom,
Wij zijn Weborama

DMP+C: Audience Driven Advertising Platform

Weborama Nederland, voorheen Adrime, is een online reclametechnologiebureau gevestigd in hartje Amsterdam. Naast geavanceerde rich media advertenties biedt Weborama ook audience driven advertentie technologieën aan via het nieuwe Audience Driven Advertising Platform.  Verschillende soorten geavanceerde advertenties kunnen dynamisch getarget en continu geoptimaliseerd worden.  Wij werken dagelijks met 25 enthousiaste teamleden aan innovatieve technologie met hoogwaardige service.

Creatieve advertenties en Audience Marketing

Weborama levert technologie en services voor gerichte en impactvolle online advertenties. Zo helpen wij onze (internationale) klanten met het verleiden van hun doelgroep door geavanceerde advertenties haarscherp en dynamisch te targeten. Via slimme algoritmen en Weborama profielen met gedrags- en sociaaldemografische data. Zowel via mobiel, desktop als tablet. Het Weborama platform optimaliseert campagnes continue. We zijn marktleider in Nederland en werken voor grote merken, uitgeverijen, mediabureaus en reclamebureaus.

Weborama Internationaal

Weborama Nederland is onderdeel van het Franse moeder bedrijf Weborama.com en heeft kantoren in Engeland, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Rusland en de Verenigde Staten.

Weborama kreeg het Oseo ANVAR Innovative Company label en zijn opgenomen in de Franse en Europese Deloitte Technology Fast rankings. Weborama is sinds juni 2006 beursgenoteerd op de Alternext

Feiten over weborama

0
500 miljoen Europese profielen
0
Partners
0
Werknemers
0
Campagnes

Meer weten wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op