Kunnen we je helpen?
logo

Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Volg ons via social media en onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact  op om de mogelijkheden door te nemen.

Digital Advertising Executive

Amsterdam


Solliciteer nu

Wil jij werken aan spraakmakende display advertising campagnes voor alle grote uitgevers, reclame- en mediabureaus uit binnen- en buitenland? Échte expertise opbouwen in een snelgroeiende branche? Samenwerken met specialisten en daarmee onderdeel zijn van een superleuk team? Weborama Nederland zoekt per direct nieuw talent om het Digital Advertising team uit te breiden.

Wie is Weborama Nederland?

Weborama Nederland is in de online advertising branche marktleider op het gebied van Rich Media advertising voor desktop en smartphones. Met behulp van haar eigen technologieën werkt Weborama Nederland samen met de grootste reclame-bureaus en digitale uitgevers in binnen- en buitenland en verzorgt de techniek achter campagnes voor de top 500 adverteerders van Europa. Van concept tot uitlevering, van creatie tot evaluatie: samen met haar partners speelt Weborama Nederland hierin een belangrijke rol.

Weborama Nederland is onderdeel van Weborama Global, Europees marktleider in slimme data-oplossingen voor high impact online-adverteren. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs en daarnaast hebben wij kantoren in Lissabon, Madrid, Miami, Milaan, Moskou en natuurlijk Amsterdam. Als werkgever voelt Weborama als een professioneel familiebedrijf. We geloven in uniek talent, het delen onze kennis met elkaar en werken graag samen voor het beste resultaat. We hanteren een no-nonsens mentaliteit waar teamspirit de boventoon voert.

Wie zoeken wij voor deze functie?

De Rich Media en digital advertising markt groeit in vele opzichten en Weborama daarmee ook. Deze functie is geschikt voor een junior met de ambitie om digital advertising expert te worden. Naast een gezellig karakter zoeken we ook nog iemand met het volgende lijstje van eigenschappen:

 • Overzicht houden en gestructureerd
 • Communicatief vaardig
 • Proactief
 • Klant- en servicegerichtheid
 • Team player
 • Oog voor (technische) details

Herken jij jezelf in deze woorden? Neem dan contact met ons op.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Je maakt onderdeel uit van het Digital Advertising Experts team en in je dagelijkse bezigheden adviseer en ondersteun je het team en onze partners op het gebied van:

 • Campagnevoorbereiding samen met reclame- en mediabureaus, adverteerders en uitgevers
 • Campagne productiebegeleiding, helpen bewaken van de kwaliteit: je vormt de spil tussen de creatieve voorkant en de technische achterkant
 • Campagne livegang
 • Ondersteuning in klantvoorstellen en rapportages
 • Actief meedenken over Rich Media innovatie en het optimaliseren van processen

Wat het extra leuk maakt:

 • Campagnes waar je aan werkt gaan daadwerkelijk live (op o.a. de bekendste websites). Grote kans dat je de campagnes waar je aan meedenkt/werkt dus ook tegenkomt 'buiten werktijd'.
 • Je schakelt met veel verschillende partijen, waardoor je een groot netwerk opbouwt

Functie eisen

 • Minimaal HBO niveau
 • Opleiding in de richting Communicatie, Marketing of Media
 • Affiniteit en/of ervaring met display advertising / online marketing
 • Goede Nederlandse en Engelse talenkennis
 • Fulltime beschikbaar

Ook niet geheel onbelangrijk: what’s in it for you?

Vanuit hartje centrum Amsterdam (Keizersgracht ter hoogte van de 9 straatjes) bieden wij de kans om deel uit te maken van het Digital Advertising Experts team. Hier zul je veel technische en praktische ervaring opdoen omtrent hoogwaardige advertising technologie en online marketing. Het Weborama Digital Advertising Experts team staat hoog aangeschreven in onze branche als het om service en kennis gaat. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden, uitstekende secundaire arbeidsvoorzieningen en voldoende ruimte voor persoonlijke ontplooiing.

Dit wil je toch? Stuur je solliciatie met je CV per email naar nomkwazi@ weborama.nl. Voor meer informatie bel gerust op: 020 524 66 92

Contactinformatie

Contactpersoon: Nomkwazi Hooplot
Email: nomkwazi@weborama.nl
Telefoon: 020 524 66 92

Stuur je CV op

Sollicteer voor deze functie


Stel een PDF op met jou CV en vul onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Eenvoudig up-to-date blijven?

Volg ons via social media en onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief