Manage je data, kies je doelgroepen en activeer deze dynamisch

Neem contact op

Target Audience

Weborama Audience Manager

Weborama is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in audience marketing. De Weborama Audience Manager (WAM) vormt samen met de Weborama Campaign Manager (WCM) het Weborama Audience Driven Advertising Platform. Hiermee kunnen adverteerders, mediabureaus en uitgevers gemakkelijk diverse soorten data managen, analyseren en inzetten voor geavanceerde doelgroep selecties en het dynamisch targeten van campagnes.

Neem contact met ons op 

DMP+C: AUDIENCE DRIVEN ADVERTISING PLATFORM

Weborama Audience Manager

DMP: Weborama Audience Manager

BIG DATA ONLINE IN ACTIE

Weborama Audience Manager Flow

Verzamel, creëer en optimaliseer bereik

Met de Audience Manager kan je makkelijk diverse soorten eigen data zoals CRM, Social en webdata managen. Gecombineerd met de 500 miljoen Weborama profielen kunnen vervolgens slimme analyses worden gemaakt met een grote voorspellende waarde. Op basis van deze analyses worden doelgroepen geselecteerd voor nieuwe campagnes en eventueel bijgestuurd op bestaande campagnes.

Gratis demo aanvragen? Neem contact op

360 graden kijk op de doelgroep

Dankzij de unieke combinatie- en
bewerkingsmogelijkheden van first party en third party data.

Weborama Audience Manager

Hoogwaardige service

Deadlines die je haalt

Kies je voor onze DMP, dan is support en service inclusief. Bepaal gewenste KPI’s voor audience marketing samen met onze specialisten. Geen zorgen over ingewikkelde technologie en complexe algoritmen. Wij helpen om gemakkelijk de juiste audience te targeten, managen en optimaliseren voor een maximaal resultaat.