Nieuws

20 okt 2015
Programmatic Placement tool

Programmatic Rich Media formaten. Nu alles in één overzicht!

Door Benjamin, Programmatic Buying

Twee jaar geleden was het bij bijna onmogelijk om Rich Media formaten programmatic in te kopen bij de bekende publishers. In de tussentijd is er een hoop veranderd en kun je op bijna alle bekende websites Rich Media formaten programmatic inkopen, maar in de praktijk zijn er nog steeds veel vragen: Wie biedt wat aan? Welke targets moet ik aanhouden? Wat voor templates gebruik je?
Om antwoord te geven op deze vragen heeft Weborama alles in één overzicht gezet zodat iedere buyer een goed beeld krijgt van wat er door wie wordt aangeboden en wat je daarvoor nodig hebt.
Al deze informatie is gebundeld in de Weborama Placement Tool. Velen zijn al bekend met de Mobile Placement Tool maar deze is nu uitgebreid met alles wat je wilt weten over Programmatic Rich Media. Daarnaast is de Placement Tool nu ook zonder login toegankelijk.

Heb je niets met Mobile of juist niets met Programmatic buying dan kan je een de onderstaande URL’s in je bookmarks opslaan.
http://wpt.weborama.nl/rtb
http://wpt.weborama.nl/mobile

Ben jij Publisher en sta je er niet tussen of is de informatie niet juist of incompleet, neem dan contact op met sales@weborama.nl