Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Digital Advertising Executive (40u)

Amsterdam

Wil jij werken aan spraakmakende display advertising campagnes voor alle grote uitgevers, reclame- en mediabureaus uit binnen- en buitenland? Échte expertise opbouwen in een snelgroeiende branche? Samenwerken met specialisten en daarmee onderdeel zijn van een superleuk team? Weborama Nederland zoekt per direct nieuw talent om het Digital Advertising team uit te breiden.

Wie is Weborama Nederland?

Weborama Nederland is in de online advertising branche marktleider op het gebied van Rich Media advertising voor desktop en smartphones. Met behulp van haar eigen technologieën werkt Weborama Nederland samen met de grootste reclamebureaus en digitale uitgevers in binnen- en buitenland en verzorgt de techniek achter campagnes voor de top 500 adverteerders van Europa. Van concept tot uitlevering, van creatie tot evaluatie: samen met haar partners speelt Weborama Nederland hierin een belangrijke rol.

Weborama Nederland is onderdeel van Weborama Global, Europees marktleider in slimme data-oplossingen voor high impact online-adverteren. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs en daarnaast hebben wij kantoren in Lissabon, Madrid, New York, Milaan, Moskou en natuurlijk Amsterdam.

Als werkgever voelt Weborama als een professioneel familiebedrijf. We geloven in uniek talent, het delen onze kennis met elkaar en werken graag samen voor het beste resultaat. We hanteren een no-nonsens mentaliteit waar teamspirit de boventoon voert.

Wie zoeken wij voor deze functie?

De Rich Media en display advertising markt groeit in vele opzichten en daar is uitstekende client support voor nodig. Deze functie is uitermate geschikt voor een starter of junior met de ambitie om online advertising specialist te worden. Je bent goed in het spotten van innovaties en wilt graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in techniek.

Daarnaast ben je gedreven, servicegericht, oog voor technische details, een regelaar, communicatief vaardig, stressbestendig, proactief en een teamplayer. Herken jij jezelf in deze woorden, neem dan contact op.

Werkzaamheden

Je maakt onderdeel uit van het Client Support Team en in je dagelijkse bezigheden ondersteun je de client executives en het Adops team op het gebied van:

 • Campagnevoorbereiding samen met reclame- en mediabureaus, adverteerders en uitgevers
 • Campagne productiebegeleiding, helpen bewaken van de kwaliteit: je vormt de spil tussen de creatieve voorkant en de technische achterkant
 • Campagne livegang
 • Ondersteuning in klantvoorstellen en rapportages
 • Actief meedenken over Rich Media innovatie en het optimaliseren van processen

Functie eisen

 • Minimaal HBO niveau
 • Commerciële of technische opleiding in de richting communicatie/ media
 • Aantoonbare technische affiniteit (HTML5, video editing, design)
 • Goede Nederlandse en Engelse talenkennis
 • Affiniteit online marketing en achterliggende technologie
 • Ervaring met advertentietechnologie is een pre

Wat bieden wij?

Vanuit hartje centrum Amsterdam (Keizersgracht ter hoogte van de 9 straatjes) bieden wij de kans om deel uit te maken van het Digital Advertising Experts team. Hier zul je veel technische en praktische ervaring opdoen omtrent hoogwaardige advertising technologie en online marketing. Het Weborama Digital Advertising Experts team staat hoog aangeschreven in onze branche als het om service en kennis gaat. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden, uitstekende secundaire arbeidsvoorzieningen en voldoende ruimte voor persoonlijke ontplooiing.

Dit wil je toch?

Stuur je sollicitatie met je CV per email naar Bastiaan van der Geer via bastiaan@weborama.nl. Voor meer informatie bel gerust op: 020 524 66 92