Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Weborama Certified ✔

Certificering voor gevorderde HTML5 Rich Media developers

Weborama Certified

Weborama Certified is een certificering voor gevorderde developers en valt alleen te behalen door te slagen voor het Webo Certified examen. Hiermee worden de developers in praktijk getest op de kennis van onze HTML5 Rich Media templates.

Waarom?

Developers tonen met zo’n certificaat aan dat ze gevorderd zijn, onze templates kennen als de palm van hun hand, het maximale hieruit willen en kunnen halen en alles weten over de interactieve mogelijkheden. Het certificaat is 2 jaar geldig, hierna moet het examen opnieuw worden afgelegd. Zo blijven de developers continu up to date. Hiernaast worden de creatieve bureaus met deze gecertificeerde developer(s) uitgelicht op de Weboshowcase en hieronder.

Adverteerders en/of mediabureaus weten hierdoor welke creatieve bureaus vaardige developers hebben die het maximale uit Rich Media kunnen halen, op hoog niveau werken en altijd klaarstaan om aanpassingen tijdig te verwerken.

Dit wil ik ook

Ben jij een gevorderde developer, werk je al met ons samen en wil je jezelf uitdagen en graag Webo Certified worden? Klik op onderstaande button voor meer informatie of om het examen te downloaden.

MEER INFO

Creatieve bureaus met gecertificeerde developers✔

Klik op het logo om het werk van dat bureau te zien