Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Ga creatief uit je dak, laat je niet tegenhouden door de techniek

Posted on June 29, 2021

Weg met grenzen die creativiteit inperken!

Onze Tu, Weborama-techneut van het eerste uur, ziet het liefst dat creatieven hun ideeën de vrije loop kunnen laten. Dat zij zich niet laten tegenhouden door de technologie. Want dat is nou precies waar wij van Weborama goed in zijn.

‘Als iedereen simpele advertenties maakt, met plaatje links en een plaatje rechts, dan wordt alles heel saai. Dan worden mensen daar blind voor. Maar als iemand iets echt nieuws en innovatiefs kan doen, gefaciliteerd met onze techniek, dan geeft dat ons extra motivatie.’

Dus. Creatieven! Ga uit je dak. Bedenk te gekke advertenties. Dan kijken wij hoe we dat technisch fiksen. Zo houden we het spannend voor de doelgroep en heeft je Rich Media advertentie meer impact!

Zie het als een kleurplaat.

We willen het creëren van een complexe advertentie zo makkelijk mogelijk maken. Als je niet hoeft na te denken over hoe er moet worden geprogrammeerd, hoe de animaties gesynchroniseerd moeten starten, dan hoeven creatieven zich alleen nog te focussen op de content. En hoe ze die zo mooi mogelijk maken. Wij leveren de kleurplaat met daarin alle technische elementen. En zij kleuren ‘em in.