Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Even voorstellen: Danny Spaans

Posted on March 17, 2021

Ons Tech team heeft een nieuwe collega: Danny. We stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor

Hallo, mijn naam is Danny en woon in Purmerend. Ik werk sinds 1 februari als Front-end Developer bij Weborama, maar heb voorheen eigenlijk veel verschillend werk gedaan. Dit tot ik vorig jaar in aanraking kwam met programmeren en daardoor had besloten een coding bootcamp te doen bij Codaisseur.

Ik ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden wat ik echt leuk vind en ben dan ook heel erg gemotiveerd om een goede software te bouwen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, met name fitness en hardlopen. Als ik wil relaxen dan ben ik vaak aan het gamen of miniaturen aan het schilderen terwijl ik een audioboek beluister.

Hoe gaan klanten jou tegenkomen bij Weborama?

Als developer ben je meestal achter de schermen dus eigenlijk zullen ze mij niet direct tegenkomen. Tot nu toe heb ik voornamelijk aan de Previewer gewerkt, waar men natuurlijk wel mee in aanraking komt. In de toekomst zal ik ook aan andere Weborama software werken.

Wat is in korte tijd nu al opgevallen?

Het valt me op dat Weborama een bedrijf is waar iedereen heel respectvol en vriendelijk is. Je wordt bij dingen betrokken en er wordt naar iedereen geluisterd. Ook valt me op dat er bij Weborama veel collega's zijn die er al heel lang werken en zo veel expertise hebben opgedaan. Er wordt ook veel ruimte gegeven voor persoonlijke groei, iedereen heeft elke week de tijd om cursussen te volgen om zich te verdiepen in een onderwerp die we zelf kiezen.

Wat zijn je ambities?

Ik wil in mijn tijd bij Weborama veel programmeren en aan interessante opdrachten werken zodat ik kan groeien als developer.