Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Even voorstellen: Michelle

Posted on August 30, 2021

Ons Support team heeft een nieuwe collega: Michelle. We stellen haar graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor

Hoi, ik ben Michelle en werk op dit moment bijna 2 maanden bij Weborama als AdOps Support Executive. Van origine kom ik uit de reisbranche, mijn interesse in IT is in die periode al gewekt. Door de Corona-pandemie heeft het eerder geplante zaadje zich snel kunnen ontkiemen. Een opleiding bij NOVI Hogeschool heeft aan dit ontkiemen bijgedragen.

In mijn vrije tijd sport ik graag in teamverband maar ook alleen. Ik vind het ook heerlijk om te ontspannen met een goed boek of om in de keuken bezig te zijn.

Hoe gaan klanten jou tegenkomen bij Weborama?

Als er iets mis gaat met de creatie van je uiting in een Weborama template dan kom je bij mij terecht. Ik ga dan meekijken met je uiting en zoeken naar een oplossing

Wat is in korte tijd nu al opgevallen?

Het is leuk en gezellig om onderdeel te zijn van het Weborama team. Er is een goede teamspirit en heel veel specialistische kennis. Iedereen wil graag kennis delen en daardoor kun je jezelf goed verder ontwikkelen.

Wat zijn je ambities?

Bij Weborama wil ik mijn kennis uitbreiden en verdiepen om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.