Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Even voorstellen: Marnix

Posted on July 26, 2022

Ons Client Support team heeft een nieuwe collega: Marnix. We stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor:

Mijn naam is Marnix Noordijk ik ben 24 jaar, geboren in Zoetermeer en nu wonend in Berkel en Rodenrijs. Hiervoor heb ik mijn eigen social media marketing bedrijf gehad en heb ik af en toe andere freelance social media/fotografie klusjes gedaan. Momenteel doe ik een 1-daagse bachelor CMD naast mijn werk bij Weborama, hierdoor ben ik afwezig op de vrijdag. Mijn hobby’s zijn sporten, voetbal en vooral leuke dingen doen zoals een hapje of een drankje doen met vrienden, familie of mijn vriendin.

Hoe gaan klanten jou tegenkomen bij Weborama?

Klanten zullen mij vooral tegenkomen via dashboard, hier wordt materiaal aangeleverd voor bepaalde campagnes, dit zal ik dan controleren en daar waar nodig voorzien van hulp of adviezen. Klanten zullen mij ook via de mail tegenkomen voor vragen m.b.t. Easy Rich Media tool, creaties en aanvragen voor templates.

Wat is in korte tijd nu al opgevallen?

Weborama heeft een jong en ambitieus team. Ik kan voor al mijn vragen bij iedereen terecht en ze willen het beste in je naar boven halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je snel leert. Wat ik ook leuk vind is dat dit een vak is wat zich altijd blijft ontwikkelen waardoor je nooit bent uitgeleerd. In mijn eerste week heb ik al twee evenementen bijgewoond waar ook klanten en partners van Weborama waren, dit helpt zeker voor het contact.

Wat zijn je ambities?

Voor nu vind ik het vooral belangrijk dat ik zoveel mogelijk leer over Weborama en Rich Media. Uiteindelijk wil ik mijzelf specialiseren binnen het team.