Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!

* Verplicht veld

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland.

Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Even voorstellen: Mohammad

Posted on February 01, 2022

Ons Tech team heeft een nieuwe collega: Mohammad. We stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor:

Hoi, mijn naam is Mohammad en ik woon in Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit Palestina, maar ben in Syrië geboren en daar ook opgegroeid. Ondertussen woon ik nu 6 jaar in Nederland.

Voor Weborama werkte ik op het consulaat van Saoedi-Arabië in Den Haag, maar vanwege de pandemie is ons kantoor gesloten. Ik had al een passie voor programmeren en besloot meer over deze industrie te ontdekken door online cursussen te volgen. Vorig jaar heb ik zelf deelgenomen aan een coderingsbootcamp en daar Full-stack-applicaties gebouwd. Programmeren is iets waar ik erg enthousiast over ben en ik ben blij dat ik iets heb gevonden wat ik zo leuk vind.

In mijn vrije tijd lees en sport ik graag (fitness), en natuurlijk game ik ook af en toe.

Hoe gaan klanten jou tegenkomen bij Weborama?

Als softwareontwikkelaar / Jr. Front-end Developer werk ik meer aan de achterkant en zul je mij als klant zijnde bijna niet direct tegenkomen. Natuurlijk zie je mijn werk wel terug als gebruiker door de projecten waar ik aan werk.

Wat is in korte tijd nu al opgevallen?

Het valt mij op dat er veel collega's zijn die al heel lang bij Weborama werken en ze zijn ook heel open en behulpzaam. Bij vragen kan ik altijd bij ze terecht. Het voelt eigenlijk als één grote familie wat het nog leuker en gezelliger maakt om samen te werken!

Wat zijn je ambities?

Ik wil graag meer leren binnen Weborama's Tech afdeling om mezelf verder te ontwikkelen en zo hopelijk doorgroeien tot developer.