Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Easy Rich Media

Makkelijk en snel je eigen creaties maken zonder HTML en codering
Weborama easyRichMedia

Easy Rich Media zijn een selectie interactieve formaten die snel op te leveren zijn zonder code of technische kennis. Deze zijn in onze previewer eenvoudig te kiezen, testen en aan te leveren voor livegang. Simpeler wordt het niet!

Per formaat vind je templates, specs, faq en voorbeelden handig bij elkaar en je volgt eenvoudige stappen om je creative in no-time af te hebben. Het gaat om een simpel proces van 3 stappen waar je geen fout kunt maken. Meer informatie over Easy Rich Media vind je hier.

Daarnaast hebben we ook een korte instructievideo om te laten zien hoe makkelijk het kan zijn om Rich Media creaties te bouwen met onze Easy Rich Media tool.

Wil jij ook makkelijk en snel interactieve advertenties maken zonder code of wil je ervaring opdoen met een eerste programmatic Rich Media campagne?

Aan de slag