Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Over ons

Ontdek wie wij zijn, wat wij doen en wat wij jou kunnen bieden.

Rich Media

Weborama Nederland is de high-impact advertising partner voor techniek, support, creatie en bereik met behulp van Rich Media bij premium publishers. Doelstelling hierbij is onbegrensde interactie en hoge doelgroep engagement. We zijn dé specialist op het gebied van Rich Media en focussen op full-service Rich Media en de bijbehorende premium Marketplace waar de betreffende advertenties vertoond kunnen worden; Impact.

Met onze eigen ontwikkelde Rich Media technologie helpen we je graag verder met templates, formaten, support en adserving. Hiernaast bieden we verschillende inspiratie mogelijkheden aan zoals ons portfolio en de Weboshowcase, maar ook tools om zo het meeste uit je online campagnes te halen. Denk hierbij aan de Previewer, Reporting, Developer support center en de Webostudio.

Lees meer
Onze Tijdlijn
"Met onze technologie, variatie aan Rich Media formaten, de nieuwe premium Marketplace en het aanbod van full service Rich Media pakketten kunnen we adverteerders, mediabureaus, uitgevers en creatieve bureaus de beste kwaliteit bieden voor het realiseren van interactie en echte engagement met klanten en prospects. Graag nodigen wij marketeers en alle andere relevante experts uit ons hierbij de challengen!"

Nomkwazi Hooplot, Managing Director
Nomkwazi Hooplot

Data

Weborama Frankrijk, en alle overige Weborama kantoren, zijn gespecialiseerd in data marketing oplossingen en hebben daarbij de meest rijke, onafhankelijke database met contextuele gedragskenmerken van Europa. De kern van alle data-activiteiten wordt gevormd door semantische artificiële intelligentie. Om de informatie en alle mogelijke waardevolle toepassingen te ontsluiten heeft Weborama een omvangrijke data science tak met diverse ervaren data scientists en een drietal data platformen: Weborama Audience Manager, BigFish en MoonFish.

Lees meer
Werken bij Weborama Nederland vanuit hartje Amsterdam? Bekijk onze actuele vacatures.

Weborama is van origine een Frans bedrijf, actief in 30 landen met meer dan 275 werknemers en kantoren in Parijs, New York, Madrid, Moskou, Milaan, Lissabon en Amsterdam.