Mobile Placement Tool

Weborama (Mobile)
Placement Tool

In samenwerking met alle grote uitgevers van Nederland wordt doormiddel van de Mobile Placement Tool inzichtelijk gemaakt wat waar kan worden ingezet. Als eenmaal een keuze is gemaakt laat de Mobile Placement Tool daarnaast alle apps en websites zien waar het zelfde formaat zonder aanpassingen ook kan worden ingezet.

Mobiel adverteren was tot nu toe een complexe onderneming. Door de aanwezigheid van verschillende dominante besturingssystemen (iOS & Android), veel verschillende device resoluties en een haast onuitputtelijke lijst met uitzonderingen voor apps en mobile websites is mobiel adverteren tot nu toe erg onoverzichtelijk geweest voor adverteerders en media bureaus. Weborama maakt hier met behulp van de Mobile Placement Tool een einde aan.

ga naar mobile placement tool

ga naar RTB placement tool

 

 

 

 

Mobile rich media features
Mobile rich media features

Hoe werkt de Mobile Placement Tool?

Weborama heeft alle informatie in één overzicht gezet zodat iedere buyer een goed beeld krijgt wat er door wie wordt aangeboden en wat je daarvoor nodig hebt.  Al deze informatie is gebundeld in de Weborama Placement Tool. Velen zijn al bekend met de Mobile Placement Tool maar deze is nu uitgebreid met alles wat je wilt weten over Programmatic Rich Media. Daarnaast is de Placement Tool nu ook zonder login toegankelijk.

Heb je niets met Mobile of juist niets met Programmatic buying dan kan je een de onderstaande URL’s in je bookmarks opslaan.
http://wpt.weborama.nl/rtb
http://wpt.weborama.nl/mobile

Ben jij Publisher en sta je er niet tussen of is de informatie niet juist of incompleet, neem dan contact op met sales@weborama.nl

Meer informatie? neem dan contact op