Hoe je meer uit je video advertentie haalt

Neem contact op

Interactive preroll

DOWNLOAD HIER DE WEBORAMA VIDEO INFO KIT    btn_download

OF HIER DE INFO KIT INARTICLE VIDEO   btn_download

WEBORAMA VIDEO

Wat kun je met video advertenties?

Met video advertenties (VAST en VPAID) kun je met jouw campagne de optimale interactie krijgen met jouw doelgroep. Met VPAID oftewel de interactieve preroll haal je zo dus meer rendement uit je video advertenties.
Wil je een leuk spelletje toevoegen in een video? Vraag tijdens de video de bezoeker zijn gegevens achter te laten voor productinfo? Of integreer je liever social media in de video? VPAID biedt kansen om jouw doelgroep te bereiken. Wij denken graag met je mee voor een creatieve video campagne voor maximale interactie. Bekijk hier onze VPAID menukaart.

Interactive_Preroll_Vpaid_Video1

Wat is VAST?

VAST staat voor Video Ad Serving Template. Dit is een standaard ontwikkeld door het IAB en beschrijft de vorm waarin de video player en de ad server met elkaar kunnen communiseren. De VAST xml is een universeel  XML schema waarmee de informatie wisseling tussen de video player en ad server bij alle VAST ondersteunende partijen gelijk is.
Voordelen van VAST

 1. één standaard voor iedereen
 2. Eenvoudiger en efficiënter uitserveren van campagnes
 3. Eenduiddige rapportage
 4. Vrijwel alles is meetbaar in VAST

Wat is VPAID?

VPAID staat voor Video Player Ad Interface Definition. VPAID is een extra toevoeging op VAST (standaard video template) en maakt ultieme interactie binnen de video advertentie mogelijk met jouw doelgroep.

Voordelen van VPAID

 • Video advertentie met interactie: formulier, spel, vragenlijst en meer
 • Exact de interactietijd met jouw doelgroep  kunnen meten
 • Bezoeker kan klikken in CTA in video
 • Is er geen interactie met de gebruiker dan verdwijnt de preroll vanzelf
VPAID
Interactive preroll

Kansen bij Weborama

 • 1 meetsysteem, betekent minder meetverschillen
 • Resultaten diverse ads overzichtelijk in beeld
 • Mediabureau / saleshouse levert 1 video + trackers aan, Weborama regelt de rest
 • Multiple devices inzetbaar
 • RTB mogelijk
 • Gave campagnes die opvallen

InArticle Video

Het kan een uitdaging zijn om specifiek voor video extra inventory te vinden. Vaak wordt video advertising ingezet als ‘pre-roll’ oftewel vertoond voordat de user een gewenste video te zien krijgt. Door inzet van de InArticle videoplayer is opeens ieder artikel geschikt om met video advertising in te zetten. Geef de player eenvoudig een plek tussen de content. De player verschijnt alleen als deze viewable is en doordat de player weer verdwijnt als de video 100% is afgespeeld en stopt als deze niet meer viewable is, wordt dit door de lezer niet als storend ervaren. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden in deze productsheet.