Want to stay up to date with the latest developments and projects?

Sign up for our newsletter & don't miss a thing!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

indicates required *

* By subscribing to our newsletter, you agree to receive e-mail marketing communications from Weborama Netherlands. You can of course unsubscribe at any time via the unsubscribe link at the bottom of each newsletter or by contacting us.

Subscribe!

Sanoma wins the Webocup

Posted on June 22, 2015

Donderdag 18 juni was het eindelijk zover: De kick-off van de Webocup editie 2015. Net als in 2014 waren de verschillende teams naar de KG arena gekomen met maar 1 doel: de Webocup en de hoofdprijs.

Om 17:00 uur druppelden de eerste teams binnen om al snel gretig aan de tafels warm te draaien.

Na het welkomstwoord en de uitleg werd rond 18:00 uur gestart met de competitie. In twee uur tijd speelde iedereen random potjes tegen elkaar zodat elke team tegenover elkaar kon komen te staan en voldoende potjes speelde.

Na het lekkere eten vonden de kwartfinales plaats met de top acht teams uit de eerste ronde. Favorieten als Toccies, Team pakkie, SSST en Mayhemtorturecrushers namen het onder anderen op tegen Storm MC, NRC boys en Lunchbreakers. De knockout fase leverde uiteindelijk een finale op tussen Mayhemtorturecrushers, de winnaar van editie 2014, en de nummer 3 van vorig jaar Team Toccies. In deze spannende finale ging het gelijk op en moest een beslissende set de doorslag geven. Mayhemtorturecrushers trakteerde daarin Toccies op een doelpuntensalvo en pakte overtuigend de laatste set en prolongeerde hun titel. Wil de uitdager opstaan? Toccies volgend jaar op 1? Houd de uitnodiging voor 2016 in de gaten.

Tot volgend jaar,

Team Weborama.