Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Webocup 2022

Posted on July 12, 2022

Tafelvoetbalballetjes die van tafel vliegen, verhitte potjes en een kraker van een finale. Kortom, ook deze 7e editie van de Webocup deed eer aan de traditie van het jaarlijkse Weborama tafelvoetbaltoernooi. Donderdag 7 juli was het weer zover! De deelnemers werden met de ronde fanatieker en de wedstrijden steeds spannender. Immers, er kan maar één team met de illustere titel ‘Webocup 2022 winnaar’ vandoor gaan!

Bij binnenkomst werden de teams begroet door onze beveiliger, Tijn. Vervolgens kon men de buik vullen met verrukkelijk Chinees eten verzorgd door de ouders van Kafai. Nadat onze eigen Jason Stratham, Cedriek, de spelers had klaargestoomd kon het spektakel beginnen. Hier en daar kon je met recht spreken van een Klassieker met uitslagen die dicht bij elkaar lagen. Teams paste kanonskogels vanuit de verdediging toe á la Koeman om de tegenstander te verrassen. Deze waren dan vaak weer in staat om een katachtige redding uit de mouw te schudden. Het team VV Bal uit de bak had echter soms wat moeite met scoren, wat volgens het team lag aan de spits. De specialiteit van hun spits was namelijk hoge ballen en laat dat nou net erg lastig zijn bij tafelvoetbal…

Quizmaster Bastiaan aan de mic verwees teams naar de tafels, voerde scores door en creëerde de nodige hype. De rest van het Webo team was aanwezig om als scheids belangrijke beslissingen te nemen en te assisteren wanneer de bal vast zat. Er is ook zeker geprobeerd om de scheidsrechters om te kopen. Logischerwijs zijn we niet op deze avances ingegaan. Ook zijn de rode kaarten gelukkig op zak gebleven.

Na menig spektakelstuk met zwetende handjes, luid gejuich en parels van goals waren we in de finale aanbeland. De Wrist Slappers wachtte de zware taak het Freorama duo te verslaan. Zij slaagde hierin na een zwaarbevochten 10-8 en mogen zich voor een jaar lang tafelvoetbal royalty noemen! Dit team was ieder team te slim af, maar bleef altijd een lach op het gezicht en respect voor de tegenstander behouden. Maar onthoud, meedoen is belangrijker dan winnen.


We zijn benieuwd naar jullie skills in de volgende editie en zien iedereen graag weer terug!

Bekijk [hier] de nonchalant geschoten kiekjes door Tim & Marnix van deze avond. Hier voegen we straks ook de foto’s van de flitskast toe! Mocht je zelf nog leuke foto’s hebben kan je deze ook altijd naar ons mailen op webo@weborama.nl.

Tot volgend jaar!