Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Game On! Ontdek Onze Nieuwe Playable Ads

Posted on September 18, 2023

Begin dit jaar introduceerde we onze Playable Ads, een laagdrempelige manier om te adverteren met interactieve spelvormen in display campagnes. Denk aan een quiz, memory, keuzehulp of spin het rad. Inmiddels hebben we een aantal geslaagde games mogen realiseren. Om adverteerders meer keuze te bieden in deze interactieve games, zijn we aan de slag gegaan met nieuwe spelvormen. Graag introduceren we de nieuwe 'Shell Game' en de 'Dropper Game' in dit artikel. Met deze games test je de ontwijkvaardigheden en oplettendheid van jouw doelgroep.

1. Shell game

    In dit spannende spel volgen gebruikers een verborgen prijs tussen geschudde objecten. Het is een uitdaging van observatie die de aandacht van je doelgroep vasthoudt.


    2. Dropper Game - Verzamel Prijzen en Ontwijk de Obstakels!

      De Dropper Game daagt gebruikers uit om prijzen te verzamelen terwijl ze obstakels ontwijken. Het is een boeiende ervaring die hen betrokken houdt terwijl ze proberen hun beloningen te verdienen.


      Ontdek hoe deze unieke interactieve advertenties niet alleen de aandacht van je doelgroep vasthouden maar ook helpen bij het verzamelen van leads en het vergroten van je merkbekendheid. Meer info? Mail ons sales team!