Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Vaarwel Previewer

Posted on October 04, 2022

Hoewel developers erg gewend zijn geraakt aan onze (eerste) Previewer, is de tijd gekomen om afscheid te nemen van deze tool. Het platform wordt minder gebruikt en de verouderde techniek maakt vernieuwingen aanbrengen erg tijdrovend. Vanaf donderdag 1 december 2022 zal deze Previewer niet meer te gebruiken zijn. Gebruikers kunnen vanaf dat moment geen account meer aanmaken en nieuwe templates zijn dan niet meer te gebruiken op dit platform.

De stekker van het in 2004 gebouwde platform gaat er dan wel uit, maar niet getreurd; we komen namelijk wel met een upgrade in de vorm van de Previewer 2! In dit artikel vertellen we je hier graag meer over.

Tegelijk met Facebook werd de Weborama Previewer in het leven geroepen. Een handige tool om gemakkelijk je creaties inzichtelijk te krijgen en te testen op honderden webpagina’s. Hier wordt nog steeds zeer vaak gebruik van gemaakt. Echter, hoe geliefd ook, werd het tijd om deze tool in een nieuw jasje te steken. De laatste jaren zijn we bezig geweest met een upgrade van dit platform welke wij geleidelijk hebben opengesteld voor het publiek. Het vernieuwde platform ziet er niet enkel moderner uit, maar brengt ook vele nieuwe features met zich mee.

Hierbij een greep uit deze nieuwe features:

  • Partijen kunnen zelf gebruikers toevoegen of uitschakelen binnen het account.
  • Voor snelle toegang en aanpassingen kunnen verschillende creaties in één project bewaard worden.
  • Verbeterde previewpagina filtering om gemakkelijker geschikte pagina’s voor je creatie te vinden.
  • Ondersteuning van meer macro’s in pagina’s voor verschillende groottes.
  • Sleep assets direct in of uit je project voor snelle vervangingen en aanpassingen.
  • Wissel gemakkelijk tussen de preview pagina’s voor verschillende landen.

Logischerwijs waren nog niet alle developers overgestapt naar deze nieuwe Previewer. Beetje bij beetje liepen de registraties binnen. Deze gebruikers zijn dan ook nooit meer terug gestapt op de oude previewer. We nodigen dan ook iedere developer uit om zich te registreren voor deze nieuwe Previewer! Vraag hier jouw nieuwe account aan voor de Previewer 2 en bekijk hier stap voor stap hoe deze nieuwe Previewer werkt.

Mocht je toch features missen, laat het ons weten via support@weborama.nl, of gebruik de feedback feature binnen het platform. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om het platform te verbeteren en te optimaliseren. We zien jullie creaties graag tegemoet in ons nieuwe platform!